Ik ben geregistreerd Tax Assurance Provider en heb toegangcodes

Beste bezoeker,
Deze site wordt niet meer geactualiseerd. Abonnees/leden RTAP kunnen tot 1 juli 2018 nog inloggen en de content van Tax Assurance raadplegen. Daarna is deze website niet meer bereikbaar.

Register en kenniscentrum voor de Tax Assurance Provider

Bedrijfsleven progressiever dan rechtse politici

In gesprek met Europarlementariër Paul Tang

donderdag 24 september 2015
Eelco van der Enden - Interview

‘Gewoon belasting betalen waar echte winst wordt gemaakt’
In deze reeks komen vooraanstaande politici aan het woord om hun visie te geven op fiscale ontwikkelingen die hen bezighouden. In deze aflevering is dat Paul Tang.
Paul Tang (23 april 1967) is sinds 1 juli 2014 delegatieleider van de PvdA in het Europees Parlement. Zijn werk strekt zich uit over economisch en monetair beleid, financiële regelgeving, belastingontwijking, budget tot energie en innovatie. Van 2007-2010 was Tang financieel en fiscaal woordvoerder van de PvdA in de Tweede Kamer. Daarvoor was hij onder andere werkzaam als plaatsvervangend directeur van de directie Algemene Economische Politiek bij het ministerie van Economische Zaken, als onderzoeker bij het Centraal Planbureau en was hij als econoom verbonden aan Boer & Croon. Paul Tang is woonachtig in Amsterdam en Brussel en is vader van twee kinderen.

Volg Tax Assurance

Ontvang de nieuwsbrief

Tax Assurance

is een initiatief van
Stichting RTAP en Domus Editoria