Ik ben geregistreerd Tax Assurance Provider en heb toegangcodes

Beste bezoeker,
Deze site wordt niet meer geactualiseerd. Abonnees/leden RTAP kunnen tot 1 juli 2018 nog inloggen en de content van Tax Assurance raadplegen. Daarna is deze website niet meer bereikbaar.

Register en kenniscentrum voor de Tax Assurance Provider

Kenniscentrum

Als geregistreerd Tax Assurance Provider heeft u onbeperkt en volledig toegang tot het online kenniscentrum. Het kenniscentrum biedt u informatie die u nodig heeft om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen binnen uw vakgebied en biedt nascholingsartikelen in het kader van uw permanente educatie.

Wat biedt het kenniscentrum?

 • Uw persoonlijk dossier, waarin u altijd inzicht heeft in uw registratiegegevens, uw nascholingsdossier, algemene documentatie over tax assurance en – in de toekomst – uw opdrachten op het gebied van tax assurance.
 • Vakblad Tax Assurance
  Via dit vakblad kunt u u op basis van de hoofdartikelen die zijn voorzien van een kennistoets, 16 PE-punten per jaar behalen. De toetsen maakt u op deze website en punten worden direct in uw persoonlijk dossier bijgeschreven. Het Vakblad verschijnt 2x per jaar in de maanden maart en augustus.
 • Handboek Tax Assurance
  Dit handboek biedt u achtergrondinformatie over alle domeinen die tax assurance raken, zoals monitoring & testing, business & tax environment, business operations, tax operations en tax risk management. In artikelen over deze onderwerpen houdt het Handboek u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied. Het Handboek zal in de toekomst verschijnen en zal zowel digitaal als in papieren vorm beschikbaar worden gesteld aan de leden van het register.
 • Statistical audits
  Dit domein gaat nader in op de toepassingsmogelijkheden van statistisch onderzoek in de monitoring en testing-cyclus van organisaties. Daarnaast vindt u informatie over de door de Belastingdienst geformuleerde uitgangspunten in de Controle Aanpak Belastingdienst in relatie tot monitoring/testing op basis van statistische technieken (waaronder data-analyse en steekproeven).
 • Themabijeenkomsten
  De Stichting organiseert 2x per jaar nascholingsbijeenkomsten in het kader van uw permanente educatie. Het bestuur van de Stichting stelt de onderwerpen vast voor deze verplichte trainingen, die u elk 5 PE-punten opleveren. Videoregistraties van deze bijeenkomsten vindt u onder MijnTaxAssurance.

Uw suggesties over het kenniscentrum stellen wij op prijs. Klik hier  om contact op te nemen met de redactie.

Ik wil me registreren als Tax Assurance Provider

U kunt zich registreren als:

 • Aspirant Tax Assurance Provider
 • Geassocieerd Tax Assurance Provider
 • Geregistreerd Tax Assurance Provider

Wilt u meer weten over de voordelen van registratie? Lees meer ›

Registreren

Volg Tax Assurance

Ontvang de nieuwsbrief

Tax Assurance

is een initiatief van
Stichting RTAP en Domus Editoria